fbpx

Συνέντευξη Stegno – Ιστορία γράφουν οι ομάδες και στο επιχειρείν

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
+30 210 6756200

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ FRANCHISE

Πληροφορίες Δικτύου

Αριθμός Καταστημάτων: [42]
[9]
Έναρξη Δραστηριότητας: 2002
Έναρξη Franchising: 2013
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Kρίνεται απαραίτητη

Οικονομικά Στοιχεία

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
80 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€64.000
Entry fee:
€5.000 έως €11.000

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλ: 210 6756200
Fax: 210 6752864
E-mail: frsupport@tfc.gr

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: 
THE FRANCHISE CO.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Stegno

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

STEGNO


Η φροντίδα των ρούχων γίνεται συνώνυμο με το brand Stegno

Το 2011 μία ομάδα έμπειρων στεγνοκαθαριστών, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά της, ακολουθώντας το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει», αποφάσισε να δημιουργήσει την αλυσίδα καθαριστηριών Stegno. Οι επαγγελματίες του δικτύου Stegno μπορούσαν πλέον να προωθούν ενιαία καινοτόμες υπηρεσίες και να απολαμβάνουν τα οφέλη των οικονομιών κλίμακας, διαμορφώνοντας ένα ευρέως αναγνωρίσιμο και αξιόπιστο brand, αλλά και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο, που σήμερα διαθέτει 25 καταστήματα franchise και 9 εταιρικά.

δίκτυο καθαριστηρίων stegno

Το δίκτυο καθαριστηρίων Stegno εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία στις υπηρεσίες φροντίδας των ρούχων

Το δίκτυο franchise Stegno επενδύει στην ποιότητα και την καινοτομία 

Μια νέα κατηγορία καταστημάτων φροντίδας ρούχων δημιουργεί η αλυσίδα franchise Stegno, επενδύοντας πρωτίστως στην ποιότητα και την καινοτομία. Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πιστοποιημένα και καινοτόμα προϊόντα καθαρισμού και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές, οι άνθρωποι των Stegno φροντίζουν για χρόνια τα ρούχα των πιστών πελατών τους.

Η βασική καινοτομία του Stegno είναι η μετάβαση στην επεξεργασία νερού. Η αλυσίδα franchise, που ξεκίνησε με βασικό αντικείμενο το στεγνό καθάρισμα, δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί τις νέες δυνατότητες που της δίνει η τεχνολογία για να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα στην επεξεργασία νερού.

Η «μετάβαση» στο νερό ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες της αγοράς. Έρευνες σε ευρωπαϊκό επίπεδο δείχνουν ότι οι πωλήσεις κουστουμιών συνεχώς μειώνονται. Το καθημερινό ντύσιμο γίνεται περισσότερο casual. Επομένως, ενώ μειώνεται η ανάγκη για στεγνό καθάρισμα, παραμένει σταθερή η ζήτηση για επαγγελματική επεξεργασία. Πριν από 25 με 30 χρόνια, το 80% των ρούχων που έφταναν στο καθαριστήριο απαιτούσαν  στεγνό καθάρισμα, αυτή τη στιγμή το ποσοστό αυτό έχει ανατραπεί, καθώς το 65% των ρούχων χρειάζονται επεξεργασία με νερό.

stegno laundry services

Στα Stegno το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, η ταχύτητα εξυπηρέτησης, οι value for money υπηρεσίες αλλά και η customized επικοινωνία με τους πελάτες είναι στοιχεία που δημιουργούν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Η στροφή στην επεξεργασία νερού ήταν επίσης μια επιλογή που συμβαδίζει με τις αρχές της βιώμισμης ανάπτυξης. Οι άνθρωποι της αλυσίδας franchise Stegno μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν υιοθετήσει συνολικά βιώσιμες πρακτικές, καθώς πέρα την έμφαση στην επεξεργασία νερού, έχουν συνάψει συνεργασίες με εταιρείες ανακύκλωσης και εφαρμόζουν στα καταστήματά τους σύστημα ανακύκλωσης νερού. Η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον και βιώσιμων πρακτικών ανταποκρίνεται στην τάση των σύγχρονων καταναλωτών να εμπιστεύονται brands με τα οποία μοιράζονται κοινές αξίες. Τα τελευταία χρόνια η μερίδα των περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένων καταναλωτών διευρύνεται όλο και περισσότερο.

Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι που κάνει ένα brand μοναδικό, και στα Stegno το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, η ταχύτητα εξυπηρέτησης, οι value for money υπηρεσίες αλλά και η customized επικοινωνία με τους πελάτες είναι επίσης κάποια στοιχεία που δημιουργούν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.

αλυσίδα franchise Stegno

Η αλυσίδα franchise Stegno αυτή τη στιγμή διαθέτει 34 καταστήματα με πλάνο τη δημιουργία νέων σημείων πανελλαδικά αλλά και εκτός συνόρων.

Τρεις τύποι καταστημάτων

Με τρεις τύπους καταστημάτων, που προσαρμοζονται πλήρως στις ανάγκες κάθε περιοχής και με πολλαπλά σημεία κέρδους για τον κάθε τύπο, η επένδυση στο δίκτυο franchise Stegno αποτελεί μια άκρως ελκυστική επιχειρηματική πρόταση. Οι τρεις τύποι είναι οι εξής:

Full Shop: Παρέχουν όλη την γκάμα των υπηρεσιών του Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι.

SAT: Παρέχουν την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα, λειτουργούν ως πρατήρια, συλλέγοντας ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop.

Laundry: Πρόκειται για το professional μοντέλο των Stegno. Μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

Η ανάπτυξη του Stegno μέσω franchising

Η αλυσίδα franchise Stegno που αυτή τη στιγμή διαθέτει 34 καταστήματα, διευρύνεται ακόμη περισσότερο, σχεδιάζοντας τη δημιουργία νέων σημείων πανελλαδικά αλλά και εκτός συνόρων, είναι έτοιμη να εντάξει στην ομάδα της ανθρώπους που μπορούν να ταυτιστούν με τη φιλοσοφία της και να δουλέψουν με όραμα και μεράκι μέσα στα καταστήματα franchise του δικτύου.

STEGNO NEWS

Stegno: Η επιχειρηματική πρόταση που αποδίδει από την πρώτη στιγμή

Η Stegno διαγράφει τη δική της ιστορία επιτυχίας, κατέχοντας ηγετικό ρόλο στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων. Ο κλάδος της φροντίδας ρούχων παραμένει μία διαχρονική ανάγκη σε μία αγορά που μεγαλώνει και ταυτόχρονα αλλάζει, δίνει λύσεις. Σύγχρονος μηχανολογικός...

Stegno: Ευκαιρίες μετασχηματισμού και ισορροπημένης προσωπικής-επαγγελματικής ζωής

Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου franchise του Stegno, το οποίο προσφέρει στον franchisee μια πολύτιμη ευκαιρία για εξέλιξη. Μέσω της ευελιξίας της επιχειρηματικής πρότασης Stegno, δίνεται η ευκαιρία στους συνεργάτες να...

Η πληρότητα της εκπαίδευσης του Stegno δημιουργεί επιτυχημένες συνεργασίες

H εκπαίδευση στα δίκτυα franchise είναι βασικός πυλώνας επιτυχίας και δημιουργίας ισχυρών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων. Το Stegno, στο πλαίσιο αυτό, παρέχει στον συνεργάτη – franchisee από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα εφόδια και παράλληλα τον συμβουλεύει...

Stegno: Στρατηγική συνεργασία με τη Skroutz

Το Stegno ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού που αναζητά λύσεις για την καθημερινότητά του, ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με τη Skroutz, προκειμένου ο πελάτης σε ένα σημείο να έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει δύο υπηρεσίες. Σε αυτό το...

Μεγάλη επιτυχία στα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Stegno στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (20/1) τα επίσημα εγκαίνια του 1ου Stegno στην Θεσσαλονίκη και του 40ου συνολικά στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 85, με πολλούς από τους φίλους της γνωστής αλυσίδας να δίνουν το...

Stegno: Το δίκτυο franchise μεγαλώνει όλο και περισσότερο

Το Stegno βρίσκεται σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης, με το δίκτυο franchise να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια ευέλικτη πρόταση, που συμπεριλαμβάνει το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος μετασχηματισμού, όπου...

Το νέο κατάστημα Stegno ανοίγει τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη

Το Stegno συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία στη Βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, μετά το πετυχημένο άνοιγμα στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, επεκτάθηκε στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου 85. Μεγάλωσε έτσι η οικογένεια του Stegno με...

Το Stegno στηρίζει τον franchisee στη νέα του αρχή

Το Stegno, στην πορεία της ανάπτυξής του, εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα αναγνωρίζοντας παράλληλα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο franchisee στο νέο του ξεκίνημα. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει στον συνεργάτη από την πρώτη στιγμή όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που...
Επικοινωνήστε μαζί μας